Titanik Filmi İndir

Titanik Filmi İndir

Titanik, James Cameron'ın yönetmenlik, senaristlik, ortak yapımcılık ve ortak kurgu yönetmenliğini yaptığı, 1997 yılı Amerikan yapımı, epik-romantik filmdir.

Yönetmen: James Cameron




  Zamanın en büyük gemisi olan ve hatta "batmayan gemi" olarak isimlendilen Titanic gemisi ilk seferine 15 Nisan 1912'de, Southampton İngiltere'den, New York City'e doğru yola çıktı.
  
  Gemide iş adamları zenginler ve kasaba insanları vardı. Bir iş adamı olan Caledon Hockley'in nişanlısı olan Rose DeWitt Bukater annesi Ruth DeWitt Bukater ile birlikte gemiye bindiler.

  Rose yaşadıkları lüks hayattan sıkılmış ve değersiz görüyordu. Artık bıktığı hayattan  kurtulmak için geminin güvertesinden aşağı sarkıp intihar etmek isterken onu durduran kişi,gemiye arkadaşıyla birlikte kumardan kazandığı bilet ile binen Jack Dawson idi.
Bu iki kişi daha sonra  birbirleriyle çok yakınlaşacaklardı. 

ÖZET

Bu ‘Düşler Gemisi’ nin yolcuları arasında Avrupa`da birkaç yıl geçirdikten sonra Amerika’ya dönmekte olan, Jack adlı genç bir ressam ile nişanlısı ve annesiyle Philadelphia`ya giden Rose adlı genç bir kız da vardır. İki genç, şans eseri tanışacak, aralarındaki sınıf farkına aldırmaksızın birbirlerine yakınlaşacaktır.
Bu arada doğa insanoğlunun günden güne artan kibirine bir nokta koymayı planlamaktadır. Yola çıkılmasından dört buçuk gün sonra, 10 Nisan 1912’de, Titanic iki saat kırk dakika süren ve sulara gömülmesiyle son bulan, hazin olayların başlamasına neden olacak buz dağına çarpacaktır.
James Cameron’un, seyirciye bir zaman makinesiyle yolculuk ettiği hissini uyandırırcasına gerçeğe yakın filmi ‘Titanic’ tam 14 dalda Oscar adayı olarak ‘En İyi Film’ dahil 11 ödülü kazanmıştı.

TİTANİK FİLMİ İNDİR


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Joker 2019 Türkçe Dublaj-Türkçe Altyazı İndir-İzle

Deadpool 1-2 Türkçe Dublaj İndir

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZÎ SINAVA YÖNELİK MAYIS AYI ÖRNEK SORULARI YAYIMLANDI