Deadpool 1-2 Türkçe Dublaj İndir

Deadpool 1-2 Türkçe Dublaj İndir


Deadpool 2016

Deadpool, Tim Miller'ın yönetmenliğini yaptığı, 2016 Amerikan yapımı aksiyon-komedi türündeki süper kahraman filmidir. Ünlü Marvel çizgi roman karakteri Deadpool'dan uyarlanmıştır. X-Men film serisinin altıncı yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda başrol Ryan Reynolds'dır.

Gösterime giriş tarihi: 12 Şubat 2016 (Türkiye)
Yönetmen: Tim Miller
Film müziği: Careless Whisper
Bilet gişesi: 783,1 milyon USD
Film müziğinin bestecisi: George MichaelJunkie XL


Deadpool - film 2016 - Beyazperde.com


Özet


  Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uyumu varken bir şeylerin tam da yolunda gittiğini düşünürken, kanser olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalır. Sevdiği kadını bu acılı süreci izlemekten kurtarmak için onu terk eden Wade, kendisine tedavi umudu sunan bir bilimsel projeye katılır. Fakat bu proje sadece bir 'yan etki' olarak kansere tedavi olacaktır. Asıl amaç birtakım DNA'ları tetiklemektir. Akla gelmeyecek acılara göğüs geren Wade, her şey sona erdiğinde üstün yeteneklere sahip olur. Fakat tüm bu özellikleriyle tek bir amacı vardır, Ajax "Francis"ten intikam almak! Hayatından kimi kesitleri de bizlerle paylaşan kahramanın intikam öyküsünde Profesör X'in ekibinden erdemli Colossus ve ergenlik çağındaki Negasonic Teenage Warhead de ona eşlik ediyor. 

  Anti-kahraman Deadpool karakteri kendi filminde, X Men Origins: Wolverine'de karşımıza çıkan Deadpool'dan daha farklı bir yapıya sahip. Marvel Stüdyoları'nın hayata geçirdiği projede yönetmenliği Tim Miller üstlenirken, senaryo Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisine ait. Filmde Wade Wilson / Deadpool karakterini canlandıran isimse Ryan Reynolds. Kadroda kendisine Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand ve T.J. Miller da bulunuyor.




Deadpool 2, 2018

Deadpool 2; Marvel evreninden Deadpool adlı karakterin 18 Mayıs 2018'de çıkan, ikinci Amerikan komedi - süper kahraman filmidir. Önceki Deadpool filminde olduğu gibi karakteri ve başrolü Ryan Reynolds canlandırdı. Deadpool'un devamı için planlar orijinal filmin yayınlanmasından önce başladı ve Şubat 2016'da onaylandı.

Gösterime giriş tarihi: 18 Mayıs 2018 (Türkiye)
Yönetmen: David Leitch
Film müziğinin bestecisi: Tyler Bates
Bütçe: 110 milyon USD
Yapım yılı: 2018



Özet

  Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. 
  Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Joker 2019 Türkçe Dublaj-Türkçe Altyazı İndir-İzle

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZÎ SINAVA YÖNELİK MAYIS AYI ÖRNEK SORULARI YAYIMLANDI